Voor Artiesten

Tape-acts

Colin Sound verzorgt ook tape acts voor diverse artiesten, wat zijn tape acts?

Tape acts wil zeggen dat een geluidsman met een zanger(es) mee gaat naar het optreden om daar het geluid voor de artiest te verzorgen dat kan voor een half uurtje maar ook avond vullend!

U kunt er dus als artiest van uit gaan dat u dan altijd een perfecte geluids kwaliteit hebt.
In de regel nemen de meeste artiesten altijd een eigen geluidsman mee omdat ze dan weten wat ze hebben,
Zo zijn er bijvoorbeeld artiesten die met in-ear zingen en het is voor iedere artiest verschillend wat en hoe ze het willen horen.

Klik op het knopje artiesten om te zien met welke artiesten wij onderandere werken!
Ben u artiest en wilt u een zorgloos optreden neem dan contact met ons op!

Artiesten begeleding

De artiestenbegeleiders zijn de schakel tussen de producer/opdrachtgever, tourmanager en artiest.
De artiestenbegeleider zorgt ervoor dat tijdens de productie, concertreeks en/ of evenement alles soepel verloopt.

De artiest wordt van aankomst tot vertrek begeleid. Hierdoor kan de artiest zich bezighouden met hetgeen waarvoor hij komt namelijk zijn/ haar performance. Door goed te blijven communiceren met de verschillende partijen weet de artiestenbegeleider alles wat van belang is omtrent de artiest en zijn/ haar performance voor deze specifieke productie, evenement of concertreeks.

De artiestenbegeleider is communicatiefvaardig en flexibel, maar hij heeft zeker ook het vermogen om daadkrachtig op te stellen zonder dat de sfeer verstoord wordt. Hij is nauwlettend en stipt.

Met mensenkennis en flexibele houding weet de begeleider iedereen te enthousiasmeren en te motiveren.

FEEST DJ COLIN

Als u er voor kiest een DJ te boeken, moet deze uiteraard zorgen voor de muzikale omlijsting van uw feest of evenement. Belangrijker is nog om door middel van de juiste muziek de beste sfeer te creëren. Een DJ bepaald niet alleen de muziek, maar moet ook zorgen voor een onvergetelijke herinnering onder de feestvierders waardoor uw feest of evenement een daverend succes wordt!

Feest DJ Colin behoort inmiddels tot één van de beste allround feest DJ’s van Nederland. Hij draait verschillende muziekstijlen aan elkaar, zorgt voor de juiste sfeer en entertainment. Feest DJ Colin geeft jouw feest de extra’s wat het nodig heeft.

Bent u op zoek naar een DJ met een brede muziekkennis, die door zijn enthousiaste microfoon gebruik, grote ervaring en de juiste platenkeuze weet wat het publiek wil? Dan is dit het moment om Feest DJ Colin te boeken voor uw feest!

Bel of mail ons voor een afspraak om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

BelMail