Goochelen

Reguliere shows

Een kleine act met grote impact. Colin mengt zich tussen uw gasten en verbaast iedereen met zijn interactieve goocheltrucs.

Niets is sterker dan persoonlijk menselijk contact. Met kleine, persoonlijke en verbazingwekkende trucs breekt tafelgoochelaar Colin het ijs bij borrels en verhoogt hij beetje bij beetje de sfeer op ieder feest! Zijn presentaties zijn fris en dynamisch. De impact van zijn act is groot en de vereisten zijn minimaal. Dit betekent dat Colin na aankomst op uw feest direct aan de slag kan. Hierna hoort u alleen nog via de complimenten van uw gasten dat Colin op uw feest geweest is. Ideaal voor: bedrijfsfeesten, bruiloften, recepties, diners, verjaardagen, etc.

Kindershows

Uitgekeken op de gewone kinderfeestjes? Dan is MAGIE van MAGIC COLLO een goed idee! Vele magische momenten worden ervaren tijdens de kindershows, welke zelfs geschikt zijn voor uitvoering in huiselijke kring.
MAGIC COLLO betrekt de kinderen met een lach en een truc bij de show en past deze aan aan de leeftijd van de kinderen.
Eventueel uit te breiden met onze workshops. Wat is er leuker dan kinderen naar huis te laten gaan met een nieuwe vaardigheid.